Zelem Zomert : Virtuele Run - Corona editie 2021


De start bevindt zich op de parking van Dancing Astrid te Zelem. (Plannetje)


Van 11 tot 26 juni 2021

Zelem Zomert wordt nog een jaartje uitgesteld, maar voor onze sportliefhebbers en recreanten organizeren we dit jaar toch een Virtuele Strava Run - Corona editie 2021.

Loop van vrijdag 11 tem zaterdag 26 juni je eigen virtuele Zelem Zomert Run via de Strava-app*.

De 2 parcours worden aangeduid met fluorescerende pijlen. Meer info aan de start.

Voor wie onze kwaliteit van afpijlen niet vertrouwt, kan steeds gebruik maken van de bijhorende GPX bestanden
5km.gpx - 10km.gpx (rechts-klikken en bestand opslaan)

Indien je Strava gestart hebt voor het lopen op de aangeduide plaats en stopt nadat je de aankomst hebt overgelopen, zal de app jouw loopactiviteit automatisch registreren in het segment** van  ‘Zelem Zomert Run Virtueel 5 km’ of ‘Zelem Zomert Run Virtueel 10 km’

Daarna is het mogelijk om in het segment te gaan kijken naar het algemeen klassement. In dat klassement worden alle pogingen van de deelnemers bijgehouden. Er zal één klassement zijn voor de dames en één voor de heren. 

Veel succes!

Wedstrijdreglement:

Info: info@ZelemZomert.be

*Strava-app:  mobiele applicatie waarmee sportprestaties kunnen worden bijgehouden via GPS. Via de software kunnen gebruikers sportieve prestaties plannen, opslaan en met andere gebruikers vergelijken.

Scan onderstaande QR codes met de camera app van je smartphone om de Strave app te installeren op IOS of Android smartphones.

IOS   Android
 

**segment: Je op gps gebaseerde activiteiten kunnen worden opgesplitst in kleinere delen: segmenten. Segmenten markeren specifieke kenmerken of delen van een route, zoals een klim, een lastig stuk van een traject of een zwempartij in open water. Elke keer als je een segment afmaakt, wordt je tijd opgenomen, zodat je deze kunt vergelijken met eerdere pogingen en die van je vrienden en andere sporters. Voor elk activiteitstype zijn er afzonderlijke segmenten en klassementen. Fietsers wedijveren tegen fietsers, hardlopers tegen hardlopers, zwemmers tegen zwemmers, hikers tegen hikers enzovoort. Je kunt zien dat veel van je activiteiten al bestaande segmenten bevatten, maar je kunt ook je eigen segmenten maken met behulp van de tool 'Segment maken' op je activiteitenpagina's op internet.

.